Bella Storia

 

VZW Kunstpresent presenteert

© VZW Kunstpresent

Webdesign De Bakker en Vaes

Decemberwinkel 2017

15 Kunstenaars verkopen hun werk in een kapel in Kalmthout

Bella Storia betekent 'mooi verhaal' en daar wil ik voor staan. Met materialen die al een geschiedenis hebben, een nieuw, mooi verhaal maken. Al heel mijn leven hou ik ervan om te creëren, om van niets iets te maken. In de loop der jaren heb ik dan ook heel wat creatieve opleidingen genoten, maar ook heel veel zelf geëxperimenteerd.

 

Bella Storia staat ook voor LEF (Lokaal, Ecologisch en Fairtrade). Een gegeven dat voor mij niet onbelangrijk is in deze wegwerpmaatschappij.

 

Bij Bella Storia kan je dus handtassen, accessoires en juwelen vinden, gemaakt van oude fietsbanden, plastic flessen, oude kraalkettingen, kostuums en ander recupmateriaal. Niettegenstaande het gebruik van oude materialen, hebben mijn creaties toch een heel eigentijdse, urban look.

Bella Storia

Mensen die een potje worteljam of chimichurri van Kapitän hebben aangekocht op de Decemberwinkel, er is iets misgelopen met het productieproces van het wecken waardoor desbetreffende procducten gaan gisten. U kan op vertoon van uw kassaticket of potje bij de Decemberwinkel uw geld terug of een tegoedbon verkrijgen! Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak!